

Once goze, sonra damaga hitap eden yemekler, pastalar, kurabiyeler, borekler, corekler... Kelimelerle soylenemeyenleri ifade eden tablolarim... Tablolarin ifade edemediklerini dile getiren kemanim... Biraz yemek, biraz resim, biraz muzik... Bir dilim kekle bir fincan kahve icsem... Bir tabloya dalsam... Biraz Bach calsam...KISACASI... MUTFAKTAKI KEMANCI RESSAM, check out my youtube channel FIDDLER IN THE KITCHEN https://www.youtube.com/channel/UCTyI6NYUj0BORajtGJAZJ6Q
Translate
23 Mart 2008 Pazar
Taze tarhana corbasi

Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Merhaba
YanıtlaSilTarhana corbaniz leziz oldugu kadar pratik gorunuyor. Denemek istiyorum.
Yalniz, tarifte NANEYI unla kavurun diye geciyor ama malzeme listesinde nane yok.
Nane kuru nane mi olucak, taze nane mi, ne kadar olucak?
Cevabinizi belkiyorum, elinize saglik.
Naneyi ve miktarini malzemelere koymayi unutmusum, tesekkurler hatirlattigin icin. 1 tatli kasigi (tepeleme) kuru nane kullandim. Arzuya gore miktari arttirilabilir. Sevgiler.
YanıtlaSil