Once goze, sonra damaga hitap eden yemekler, pastalar, kurabiyeler, borekler, corekler...
Kelimelerle soylenemeyenleri ifade eden tablolarim...
Tablolarin ifade edemediklerini dile getiren kemanim...
Biraz yemek, biraz resim, biraz muzik...
Bir dilim kekle bir fincan kahve icsem...
Bir tabloya dalsam...
Biraz Bach calsam...KISACASI...
MUTFAKTAKI KEMANCI RESSAM,
check out my youtube channel
FIDDLER IN THE KITCHEN
https://www.youtube.com/channel/UCTyI6NYUj0BORajtGJAZJ6Q
Translate
13 Temmuz 2018 Cuma
Japanese Slipper
Malzemeler:
1/2 bardak buz
30ml Contreau
30ml kavun likoru
30ml limon suyu
Dekorasyon icin:
Limon dilimi
Yapilisi:
Buz, limon suyu ve likorleri 30 sanite kokteyl kabinda calkalayin. Buzlariyla beraber kokteyl bardaginda servis yapin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.