Translate

21 Aralık 2019 Cumartesi

Kara Lahana Meze Preserve

Malzemeler:

1/4 Kara lahana ince dogranmis
1 kirmizi sagan ince piyazlik dogranmis
10 dis sarimsak kucuk parcalara kesilmis
3/4 su bardagi sizma zeytinyagi
1/2 cay bardagi sirke
1/2 limon suyu
1 yemek kasigi kaya tuzu
1 yemek kasigi kahverengi seker
1 elma rendelenmis

Yapilisi:

Tum malzemeleri 10 dakika kaynatip firinda sterilize edilmis kavanozlara koyup kapagini kapatip ters cevirin. Uzerini bezle kapatin, soguyunca buzdolabinda saklayin. Kizartilmis ekmek dilimlerinin uzerine koyup beyaz peynirli maydanozla harika kanapeler yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.