Translate

21 Ocak 2008 Pazartesi

Iki renkli damla cikolatali kurabiye

Malzemeler: 2 yumurta 125 gram yumusatilmis tereyagi ve sivi yag karisimi 3 kahve fincani pudra sekeri 6 kahve fincani un 1 yemek kasigi vanilya 1 yemek kasigi kabartma tozu 1 fiske tuz 2 yemek kasigi kakao 3-4 kasik sut ilavesi (kakao ile katilasan kismi yumusatmak icin) cikolata dugmeleri (uzerine) Yapilisi: Kakao ve sut disindaki butun malzemeleri yogurun ve hamuru ikiye bolun. Hamurun bir yarisina kakao ve sutu karistirip tekrar yogurun. Daha sonra iki hamurdan da parcalar kopararak ceviz buyuklugunde toplar yaparak yaglanmis tepsiye dizin. Ortalarina cikolata dugmelerinden birer tane bastirarak 180 derece isitilmis firinda beyaz kisimlarini yakmadan pisirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.