Once goze, sonra damaga hitap eden yemekler, pastalar, kurabiyeler, borekler, corekler... Kelimelerle soylenemeyenleri ifade eden tablolarim... Tablolarin ifade edemediklerini dile getiren kemanim... Biraz yemek, biraz resim, biraz muzik... Bir dilim kekle bir fincan kahve icsem... Bir tabloya dalsam... Biraz Bach calsam...KISACASI... MUTFAKTAKI KEMANCI RESSAM.
Translate
31 Mart 2008 Pazartesi
Pratik pogaca
Malzemeler:
1 su bardagi sut
1 su bardagi sivi yag
1 yumurta
1 kase ufalanmis beyaz peynir
1 tutam dogranmis maydanoz
1 paket kabartma tozu
kulak memesi yumusakligina getirecek miktarda un ilavesi
tuz
Yapilisi:
Once sivi malzemeleri elle karistirip, kati malzemeleri ilave edip, peynirin de tuzunu goz onunde bulundurarak tuz ilavesi yapin, yogurun. Yumurtadan biraz kucuk parcalar koparip yuvarlayin yaglanmis tepsiye dizin. 200 derece isitilmis firinda yaklasik yarim saat kizarana kadar pisirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.